Handelsinformation

Alle handler foretaget via denne hjemmeside foregår mellem kunden og

Strandgades Vinhandel/ Marstrands Vinimport
Strandgade 73
3000 Helsingør
CVR-nr 75169914

Nyt, gratis levering i Nordsjælland ved køb af min 12 fl vin / spiritus og gerne blandet. Vi leverer inden for  trekanten her : Helsingør til 2970 Hørsholm  til  3400 Hillerød  til  3250 Gilleleje. Bestil her på siden x af i feltet afhentning og under kommentar fra kunden skrives: gratis levering  alternativt send  mail . Betal med Dankort / netbank eller evt mobilepay og vi leverer normalt inden for 2 hverdage.

OBS hjemmesiden er under opbygning og indeholder ikke meget endnu, af vort store sortiment men det kommer .. ring gerne for spørgsmål om vine / spiritus på lager   49210027

 

OBS DU SKAL VÆRE MIN. 18 ÅR FOR AT HANDLE HER. 

 

 

Ordrebekræftelse / Faktura

Alle ordrer bekræftes automatisk (per e-mail), og du vil  modtage besked per e-mail, hvis der skulle være problemer med levering (restordre / udsolgte artikler).

 

BetalingDankort 
Bankoverførsel / kontant afhentning

 

 

Strandgades Vinhandel/Marstrands Vinimport anvender en betalings-gateway . Kommunikationen med denne betalingsløsning er testet og godkendt af PBS. Alle kortdata sendes krypteret.


Afhentning

Bestillinger  kan uden ekstra omkostninger afhentes i  vores butik strandgade 73  3000 Helsingør.


Levering

Vi leverer typisk inden for 2-3 dage efter betalingen er gennemført. Varen leveres mellem kl. 08.00 og 16.00, Vi leverer direkte til firmaer og hvis muligt også til private på arbejdspladsen. Ved levering til privat adr, kan det forekomme at leverancen skal afhentes på nærmeste posthus/pakkeshop.
Vi leverer kun i Danmark og kun til  brofaste øer.

Fragt

Fragttakster er indlagt i vores system, og du vil altid få fragten oplyst inden du bestiller. Du kommer aldrig til at betale mere end det af systemet beregnede. Max pr forsendelse kr. 59,00 incl moms.
Vi leverer udelukkende til Danmark og til brofaste øer, med de angivne fragtrater.

 

Retur

Du har 14 dages retur-/fortrydelsesret.

Varerne skal returneres i samme stand som ved modtagelsen. Udgiften til returforsendelsen afholdes af dig.

Du kan bytte eller få returneret beløbet ekskl. fragtomkostninger.

Alle reklamationer / henvendelser vedr. reklamation skal ske via mail.

 

Kreditkort-sikkerhed  

Vi har gjort os stor umage med at kunne tilbyde en sikker løsning til vore kunder og garanterer, at vi ikke gemmer følsomme oplysninger på vores egen server.

Alle kreditkort informationer indtastes i et sikkert miljø , og sendes i krypteret form videre til PBS.

 

Produktbeskrivelser

Vi og vores partnere bestræber os på at være så nøjagtige som muligt. Men vi  kan ikke garantere at produktbeskrivelser eller andet indhold på dette website, er komplet, pålideligt, opdateret eller fejlfrit.

Forbehold for fejl og udsolgte varer. Der kan i sjældne tilfælde forekomme årgangsskifte inden vi når at rette dette her.

Persondatapolitik 
For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger, for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Strandgades Vinhandel/Marstrands Vinimport og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige på www.marstrands-vinimport.dk  er ejer Michael Saxe.

Som registreret hos Strandgades Vinhandel/Marstrands Vinimport, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: marstrand.vin@mail.dk

 

 

Deler vi informationer der indkommer via www.marstrands-vinimport.dk?

Information om vore kunder er en vigtig del af vores forretning, men vi hverken sælger eller bytter denne information med andre.

 

 

 

Webshop fra e-hjemmeside.dk
www.marstrands-vinimport.dk
Du skal være mindst 18 år for at købe på vores hjemmeside.
Bekræft venligst din alder